Een Filter Instellen Om Emails Automatisch Door Te Sturen In Gmail

Kijk je uit naar een aantal betrouwbare stappen om een ​​filter in te stellen om e-mails automatisch door te sturen in Gmail? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je precies de plek hebt bereikt die je zou moeten hebben. En als u ook andere vragen heeft, kunt u gerust bellen op het Gmail klantenservice nummer. Dan voorziet het efficiënte team van experts u meteen van hetzelfde.

Hieronder volgen de stappen om een ​​filter in te stellen om automatisch door te sturen in uw Gmail account:

 Allereerst moet u het tandwielpictogram Instellingen selecteren.

 Vervolgens moet je de ‘Bekijk alle instellingen’ selecteren

 Hierna moet u naar het tabblad ‘Filters en geblokkeerde adressen’ gaan.

 U moet nu de knop ‘Een nieuw filter maken’ selecteren.

 En nu moet u de criteria invoeren voor de e-mail die u wilt doorsturen.

Om bijvoorbeeld alle e-mail door te sturen (zoals standaard Gmail forwarding doet), moet u @ invoeren in het veld ‘Van’. En als u email van een bepaalde afzender wilt doorsturen, moet u dat e-mailadres, naam, domein of een deel van de volgende invoeren bij ‘Van’. Als u klaar bent, moet u de knop ‘Filter maken’ selecteren.

 En dan in het volgende venster moet je de optie ‘Doorstuuradres toevoegen’ selecteren (dit is alleen als je er geen hebt ingesteld), of je kunt ook een e-mailadres selecteren uit het adres dat je hebt opgeslagen met behulp van het menu.

 U moet ook het selectievakje ‘Doorsturen naar’ selecteren en vervolgens het adres kiezen waarnaar u deze berichten wilt laten bezorgen in de vervolgkeuzelijst.

 Ten slotte moet u de knop ‘Filter maken’ selecteren. Waarna de e-mail die voldoet aan de criteria die je hebt ingesteld naar dit adres wordt doorgestuurd.

Zodra u de stappen hebt voltooid zoals vermeld, moet u tevreden zijn met het resultaat. Als u echter een probleem ondervindt, moet u contact opnemen met het Bellen Gmail Telefoonnummer Nederland. En de ijverige technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere oplossingen.