Hoe De Gebruiker Op Gmail email Te Blokkeren?

Er zijn een aantal vervelende gebruikers die je zonder reden porren. Raak niet geïrriteerd Gmail emails hebben de functie om het teveel aan dergelijke gebruikers te blokkeren. Gmail streeft naar vele geweldige functies die de gebruiker dienovereenkomstig kan gebruiken. Deze webmailservice is zo flexibel dat elke eerste gebruiker elke wijziging kan aanbrengen en de email wereld kan verkennen. Hier vindt de gebruiker ook veel andere services in plaats van een eenvoudig email account.

De gebruiker kan alles hebben en navigeren door het te gebruiken nadat hij zich heeft aangemeld. Degenen die hun Gmail account niet hebben, kunnen het binnen enkele minuten krijgen door de nieuwe accountoptie te maken.
Het team van experts van Gmail Support werkt het punt uit om ongewenste gebruikers op hun Gmail account te blokkeren.

Dit is heel eenvoudig en de gebruiker kan binnen een minuut verlost worden van de vervelende gebruikers. Laten we de stappen bekijken en de wijzigingen in hun account aanbrengen.Log eerst in op het account door het email adres en het wachtwoord toe te voegen op elk apparaat waarop u de internetverbinding kunt vinden.

Selecteer nu de onderkant van de leest Email.

Kies de “Opties” die u bovenaan de webpagina vindt.

Hier vindt u twee opties, een voor “Spam” en een tweede voor “Beheer”. Kies de optie “Spam” daar krijgt u de kolom “Blokkeer het adres”.

Hier kunt u handmatig het email adres toevoegen van de ongewenste gebruiker aan wie u geen email wilt.

Kies voor de optie “Blok toevoegen”. Nu genieten, je krijgt geen last meer van die persoon.

Dit zijn de specifieke punten om het gebruikersaccount toe te voegen aan de blokkeringssectie. In het geval dat u het om welke reden dan ook niet kunt doen, krijgt u direct hulp door contact op te nemen met het team van experts van Gmail helpdesk nederland door het gratis nummer te belle hier staat het professionele team altijd klaar om hun tijd te besteden aan alle benodigde gebruikers.