Hoe Emails Plannen In Gmail Met Behulp Van De Mobiele App?

Wil je e-mails kunnen plannen in Gmail met behulp van de mobiele app? Dan zou je blij zijn als je in deze blog direct geholpen wordt. En als u andere zorgen heeft, kunt u het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan zijn de efficiënte experts in een mum van tijd beschikbaar om u te helpen met het nodige.

Volg de genoemde instructies om emails in Gmail te plannen met behulp van de mobiele app:


 Eerst moet u een nieuw bericht opstellen of u kunt er een selecteren om te beantwoorden of door te sturen.

 Tik vervolgens op het pictogram ‘Drie stippen’ in de rechterbovenhoek van de email en kies vervolgens de knop ‘Verzenden plannen’.

 En nu moet je een van de vooraf ingestelde datums en tijden selecteren, zoals morgenochtend, morgenmiddag of maandagochtend.

Als alternatief kunt u ‘Kies datum en tijd’ kiezen om een ​​aangepast schema in te stellen.

 U moet nu de kalender gebruiken om de datum te kiezen en vervolgens op het tijdveld tikken om een ​​tijd te kiezen.

 Hierna moet u op de knop ‘Opslaan’ tikken.

U zou nu onderaan een bericht moeten zien dat u laat weten dat uw e-mail wordt gepland. Dan zou je ook een optie ‘Ongedaan maken’ moeten zien als je van gedachten verandert om het later te verzenden.

Als u de geplande email wilt bekijken, kunt u deze stappen volgen;

 U moet beginnen door op het menupictogram (de drie lijnen) linksboven te tikken. En kies dan ook nog voor het label ‘Gepland’.

 Daarna ziet u alle geplande emails met de datums waarop ze zijn ingesteld om te worden verzonden.

 Om nu een gepland bericht te annuleren, moet u het in de lijst selecteren en vervolgens de knop ‘Verzenden annuleren’ bovenaan de email kiezen.

Nu gaan alle geplande e-mails die u kunt annuleren naar de map ‘Concepten’ waar u kunt kiezen om te bewerken, weg te gooien, onmiddellijk te verzenden of opnieuw te plannen.Als u klaar bent met het doorlopen van het proces, zou u hetzelfde zelf moeten kunnen doen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Bellen Gmail Telefoonnummer Nederland. De technici zullen u zeker begeleiden met verdere benodigde oplossingen.