Hoe Maak Ik Een Gmail-Regel Van Bestaande E-Mails?

Bent u op zoek naar de meest nauwkeurige stappen om een ​​Gmail-regel te kunnen maken van uw bestaande e-mails? Dan zul je zeker geen spijt krijgen van je beslissing, want hier in deze blog word je gelijk geholpen. Als u echter ook problemen heeft met andere gerelateerde Gmail-problemen, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Gmail klantenservice nummer Nederland. En dan staat het goed opgeleide team van experts voor u klaar om u binnen de kortste keren de beste stappen te geven.

Hieronder volgen de stappen voor het maken van een Gmail-regel van uw bestaande e-mails; je hoeft alleen de stappen zorgvuldig te doorlopen om het gewenste resultaat te krijgen:

  • U moet eerst beginnen met het openen van Gmail in een webbrowser.
  • Selecteer vervolgens het selectievakje naast het bericht dat voldoet aan de criteria voor uw nieuwe regel.
  • Vervolgens moet je de optie ‘Meer’ selecteren (de drie verticaal uitgelijnde stippen op de Gmail-werkbalk).
  • U moet nu de opties ‘Filter berichten zoals deze’ kiezen.
  • Vervolgens moet u de criteria selecteren of corrigeren die van toepassing zijn op de nieuwe regel. U moet weten dat sommige opties vooraf kunnen zijn ingevuld met details uit het geselecteerde bericht.
  • Hierna moet u de optie ‘Filter maken’ selecteren.

TIP: En als u wilt laten zien welke berichten aan de opgegeven criteria voldoen, hoeft u alleen maar de optie ‘Zoeken’ te selecteren.

  • U moet nu het selectievakje selecteren naast de opties die het gedrag specificeren dat u op de regel wilt toepassen. De opties omvatten ‘De inbox overslaan (archiveren), markeren als gelezen, ster toevoegen en verwijderen’.
  • Ten slotte moet u eindelijk de knop ‘Filter maken’ selecteren om de nieuwe regel te activeren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de stappen volgens de instructies, zou het goed moeten zijn om hetzelfde zonder problemen aan te pakken. Maar als u problemen ondervindt, kunt u rechtstreeks Bellen Gmail Contact nummer. En de toegewijde technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere nuttige oplossingen.