Stappen Voor Het Bekijken Van De Broncode Van Een Gmail-Bericht

Heeft u de juiste stappen nodig om de broncode van uw Gmail-berichten te kunnen bekijken? Als dat zo is, dan heeft u zeker de juiste keuze gemaakt door naar deze site te komen. En als u andere vragen heeft die u ook lastig vallen, kunt u het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan zijn de in aanmerking komende experts onmiddellijk beschikbaar om u te helpen met de benodigde oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om de broncode van uw Gmail-berichten te bekijken:

 Open eerst het bericht waarvan je de broncode wilt zien.
 Vervolgens moet u bovenaan de e-mail zoeken waar het onderwerp, de afzendergegevens en het tijdstempel zich bevinden. En dan nog het icoontje ‘Beantwoorden’ en de drie gestapelde puntjes voor het menu. Vervolgens moet u het pictogram ‘Drie gestapelde stippen’ selecteren om de extra opties weer te geven.
 U moet nu de optie ‘Origineel weergeven’ in dat menu selecteren om een ​​nieuw tabblad te openen dat de bronmodus van de e-mail weergeeft.
 En dan wordt de originele broncode van het bericht geopend in een nieuw tabblad. helemaal bovenaan vindt u essentiële details over het bericht en hoe het is verzonden. Daaronder staat de platte tekst die is uitgewisseld tussen e-mailservers.
 U moet weten dat e-mailberichten informatie bevatten die servers gebruiken om ervoor te zorgen dat het bericht op de juiste plaats terechtkomt. Daarom kunt u de zoekfunctie van de browser gebruiken om het begin van het eigenlijke bericht te vinden. Dit komt omdat het bericht HTML is en het zou moeten beginnen met een HTML-tag. U moet nu de zoekopdracht openen met de toetsen ‘Ctrl + F’ en vervolgens zoeken naar ‘DOCTYPE’ om naar het begin van de berichtinhoud te gaan.
 Ten slotte, om het originele bericht als TXT-bestand te downloaden, moet u de knop ‘Origineel downloaden’ selecteren. Of u kunt ook de optie ‘Kopiëren naar klembord’ selecteren om alle tekst te kopiëren, zodat u deze overal kunt plakken waar u maar wilt.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de gegeven stappen, zou u hiermee tevreden moeten zijn. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact Gmail nummer. En de technici zullen u dan zeker begeleiden met de beste oplossingen.