Wat Zijn De Beste Gmail Apps Voor Mac?

Wat zijn de beste Gmail Apps voor Mac?

Maak kennis met de beste Gmail applicaties voor Mac en besef wat elke Gmail applicatie u als Mac-client te bieden heeft op het gebied van bruikbaarheid, efficiëntie en veiligheid. Er zijn enorm veel Gmail applicaties voor Mac clients die er zijn. Dus weten welke het beste bij uw deskundige behoeften past, kan een plaag zijn.

Geen probleem! We hebben het echt moeilijke werk voor je gemaakt. In dit artikel worden de allerbeste Gmail applicaties voor nuttige macintosh clients tot in detail besproken.

Wat de toepassingen doen?

Hoe ze je kunnen helpen Kosten en waarderingsplan Het enige dat JIJ echt wilt doen, is karakteriseren wat je hoopt te bereiken wat betreft voordeel en winst in efficiëntie, en op dat moment beslissen op basis van de subtiliteiten van de applicatie, ervan uitgaande dat je een match hebt gevonden.Neem even de tijd denk goed na over uw doelstellingen, zet het op papier en we kunnen beginnen.

Flits

Kosten: gratis abonnement, $ 6,39 voor het Premium-abonnement of gewijzigd voor Enterprise-abonnement Veelzijdige app? Inderdaad

Zou het niet geweldig zijn als uw email client uw berichten consequent zou sorteren? Wat meer is, focus je erop met het oog op je neigingen en acties uit het verleden? Inderdaad, als dat onrealistisch klinkt, heb je waarschijnlijk nog niets van Spark geweten.

Flash gebruikt AI om te observeren of een naderende email privé, zakelijk of speciaal is en sorteert ze daarna op de juiste manier.

Eerlijk gezegd is de AI van Spark zo geweldig dat het een paar jaar geleden Apple’s Editor’s Choice Awards ontving. De slimme e-mailregeling gecombineerd met een soepel en hedendaags plan maken dit een mooie email toepassing om te gebruiken.

Klanten houden ook van het briljante antwoord met één vinkje. Dat robotiseert korte antwoorden die je kunt aanklikken en verzenden wanneer je weer een email ontvangt.

U kunt ook berichten plannen om ergens in de niet al te verre toekomst te verzenden. Dit is handig als u liever niet direct een email wilt sturen en bovendien liever niet verwaarloost.

Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird voor email symbool

Gratis

Veelzijdige app?Nee

Wanneer je aan Mozilla denkt, denk je waarschijnlijk eerst aan Firefox, maar het merk heeft andere applicaties toegankelijk, vrij Mozilla Thunderbird voor e-mail.

Veel klanten renden naar Thunderbird voor één belangrijke verklaring: het is gratis. Maar hoe houdt het stand tegenover andere beroemde Gmail-applicaties?

In de eerste plaats is Mozilla Thunderbird inderdaad meer ervaren dan tal van andere e-mailtoepassingen en dat voel je in het plan. Het ziet er niet zo hedendaags uit als anders

applicaties en kan af en toe ongemakkelijk aanvoelen, maar dit zou niet moeten betekenen dat het niet nuttig is.

Het heeft in ieder geval een paar buitengewone hoogtepunten, vergelijkbaar met de capaciteit om berichten te taggen en te sorteren.

Het heeft ook een schema en gesprek omvat en is buitengewoon voor e-mailbeveiliging, dus er zijn een paar ongelooflijke voordelen hier.

Dat gezegd hebbende, Thunderbird heeft geen veelzijdige toepassing, dus hoewel dit uitstekend kan functioneren op uw werkgebied, hebt u geen geavanceerde draagbare keuze.

Canarische post

Kosten: $ 20

Draagbare app? Inderdaad

Ervan uitgaande dat bescherming en beveiliging uw grootste zorgen zijn met betrekking tot het kiezen van een email client, dan is Canary Mail op dat moment een fantastische beslissing. Als een algemene beginner in de scene, staat Canary Mail bekend om zijn begin-tot-eind-codering op elke e-mail die u verzendt, dus u zult merken dat de harmonie van de psyche ervan beschermd is om te weten dat uw informatie.

Naast de ongelooflijke hoogtepunten op het gebied van beveiliging, heeft Canary ook een buitengewoon plan en verschillende apparaten, zoals briljante labels, regelmatig zoeken in talen, een massale inbox cleaner, en vanaf daar is de lucht de limiet.

Dit is een ongelooflijke keuze om een ​​Gmail toepassing op hoog niveau voor Mac te gebruiken. De applicatie is bovendien toegankelijk in de Apple App Store, zodat u deze ook veelzijdig kunt gebruiken.

Dat gezegd hebbende, kunnen de kosten enigszins hoog lijken. Na de gratis inleiding kost de veelzijdige applicatie en de werkgebiedtoepassing elk $ 20, maar toch zijn veel klanten afhankelijk van Canary, dus het lijkt erop dat de stickerprijs de onderneming zou kunnen verdienen.

U kunt ook problemen ondervinden bij het uitvoeren van een Google app voor Mac. Het is belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice van Google om toegang te krijgen tot het ondersteunings systeem van Google. U kunt Gmail telefoonnummer gebruiken om uw problemen op te lossen en soms is voor Nederland Nummer Google of Google bellen een gratis nummer. Het is altijd actief.

Conclusie:- Na het lezen van deze blog zul je de Gmail apps voor Mac begrijpen.